Novi Sad
01.05.2012.
07:34 > 10:03
U društvu u kom vlada mišljenje da starateljstvo nad decom treba da pripadne majkama, samohrani očevi često se nalaze na meti predrasuda.
  • Samohrani otac

    01.05.2012 22:05
    Jednostrano!!!!
    Gospodo,
    Da li ste svesni koliko ima samohranih oceva - UDOVACA...Razmislite malo na tu temu !!!!
  • 01.05.2012 19:41
    kad on napusti zenu sa detetom ili trudnu zenu/devojku on je junak i opasan
    ako ona napusti njega i dete ona je vestica
    jednakost?!
  • 01.05.2012 18:11
    Tate nikad nece dobili otkaz za dan porodjaja
  • MiLena

    01.05.2012 13:48
    Gde je ravnopravnost polova pri razvodu, jer samo u Srbiji Sud UVEK decu dodeljuje majci!?
    Kako to?

    Da li je neko čuo da su ocu ikada u Srbiji naši sudovi dodelili dete/decu?
    Naravno da jesu, ali samo ukoliko je majka na izdržavanju kazne zatvora, teži je narkoman ili je mentalno nesposobna da se o njima stara.


    P.S.
    U Srbiji su polovi samo na papiru ravnopravni.
  • 01.05.2012 11:17
    kuda plovi ovaj brod
    sistem, univerzalni ne samo u srbiji je sve otvorenije neprijateljski prema ljudima, izmedju ostalog pustim pricama o slobodama, kvazi reavnopravnostima, pogresnim vrednostima (sve sad brzo i odmah)razara se porodica kao temelj svakog drustva... deca koja rastu trebaju zlim ljudima kao sredstvo za profit i kao konzumenti proizvoda, stvari, droga lekova...Napada se na autoritet coveka u kuci perfidno kroz brigu o familiji...zenski pad je puno dublji, temeljni od muskog ( kad se pad dogodi, prepustanjem svim sto nas okruzuje)i zato ce biti i jeste sve vise samohranih muskaraca...Ko svojom mudroscu i moralom ne podigne gard i stit, nema sanse da ne postane zrtva sistema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna